Bilfint

Såhär skulle jag vilja ha det på väggen vid Adrians bilbana. Både snyggt och praktiskt. Bilarna är uppsatta på en vanlig magnetlist/ knivlist ( finns bl.a på Ikea ). Jag fick en fråga i våras när jag pysslade ihop bilbanan om den höll för damsugare och mopp och japp det gör den! Den har överlevt allt utom en omgång med kritor. Adrian har satt sin prägel på banan genom ett himla fint, gult konstverk!

Bild: Ohdeedoh
Kram / Lina

Använd tunnan!

Jag fastnar ofta för lite oväntade lösningar....som den här, en soptunna som sängbord! Hur snyggt var inte det?

Bild: etxekodeco
Kram / Lina

Djurpyssel

Två roliga pysseltips till barnens rum

1. Klipp ut olika djur i kraftig svart kartong. Är man som jag, lite sämre på att måla för hand, så kan man nog lätt googla fram några mallar. Stick sen in de olika djuren mellan böckerna.
2. Såga av olika leksaksdjur på mitten och spraymåla de svarta (...eller i vilken färg man nu vill!). Sen är de klara att monteras på väggen.
........
Kram / Lina

Fredagens snyggnig

Bild: Brooklynlimestone
Kram / Lina

Badrumsfint

Två små sötingar till badrummet. Finns att klicka hem på Etsy.com.
Bilder: Etsy.com
Kram / Lina

Naturligt...

Naturtrenden har ju varit inne ganska länge nu. I början tyckte jag inte riktigt att det var min stil, men nu gillar jag den bara mer och mer, så tur är väl att den kommer att stanna ett tag till!
Bilder: Stylefiles, Plaza, Sköna hem
Kram / Lina

House doctor

Jag lyckas alltid att bli kär i olika möbler lite titt som tätt! Just nu har jag fallit för den här fina byrån från danska House Doctor.

Och så lite snyggt att matcha med....

Lampa, By Rydens
Trädjur, Panduro
Blå kudde, Svenskt tenn
Ren kudde, Bolia
Kopp med fat, Rörstrand
Kram / Lina

Inspiration - kartor 
Bilder: via Pinterest, Etsy & Heather Carson
Kram / Lina

Pantone vykort

För mig som älskar alla Pantoneprodukter var detta en kul grej. 100 vykort i olika Pantonefärger. Finns att köpa HÄR.

Bild: Plenty of colour
Kram / Lina

Jag bara...

...älskar denna tavlan! Den hade passat perfekt till Adrian som just nu har dille på Spindelmannen.  Det blir till att öppna Word och tillverka en imorgon.
Trevlig kväll på er!


Bild: not on the highstreet
Kram / Lina

Plåtplantering

Det är fint att plantera sina örter i gamla plåtburkar. Plåtburkar brukar finnas att fynda på de flesta loppisar. Nu är sommaren snart slut och loppissäsongen med den, himla trist!

Bilder: via Pinterest, Oncewed
Kram / Lina

Jorden som lampa

Hur kul och snygg var inte den här idén? Har sett att det är mycket kartor och jordglobar i inredningen nu. Jag gillar det, känns lite som att gå tillbaka till barndomen. Vad tycker ni?


Bild: Ohdeedoh
Kram / Lina

Blåbärssylt

Häromdagen drog familjen ut i skogen för att plocka blåbär. Vi hade turen på vår sida och hittade en riktig blåbärsskog med massor av bär. Så idag har jag för första gången i mitt liv kokat sylt. Det var faktiskt ganska enkelt och det känns lyxigt att få äta sin egna sylt till pannkakorna nästa gång!
Etiketterna till burkarna finns att ladda hem och skriva ut HÄR.


Bild: Lina Lundborg
Kram / Lina

Tavelpyssel

Det finns så många snygga, grafiska tavlor nu för tiden att jag blir tokig. Helst skulle jag vilja köpa alla jag ser, men då skulle pengarna snabbt ta slut! Många tavlor går ganska enkelt att knåpa ihop själv i Word på datorn. Dessa två pysslade jag ihop en kväll under semestern. Vill man hellre köpa dem, så finns de att klicka hem här.Bilder: Lina Lundborg

Kram / Lina

Härliga semester

Det känns som att jag inte har gjort ett inlägg här på evigheter. Just nu njuter jag av semestern och då blir bloggen tyvärr lite lidande. Hitills har den varit kanon, vi har gjort många roliga utflykter och även hunnit med en fantastisk tur till Riga. Lite pyssel har jag också fixat med, bl.a två nya tavlor till Adrians rum. Bilder kommer snart! Adrians rum är det rum som jag tycker är allra roligast att inreda här hemma. Jag gillade idén på den här hängaren, bara att limma fast några legoplattor på ovansidan och sen kan man kombinera lite nytta med nöje!


Bild: Pinterest

Kram / Lina
RSS 2.0